Tutorial html, ghid html, tutorial outlook, atestat informatica html.

Tutorial-ul este un proiect ce se adreseaza atat webmasterilor cat si persoanelor care vor sa-si realizeze propriul site. El este util elevilor care vor sa-si faca un atestatul de informatica in html, sau celor care vor un site pentru firma.
Site-ul contine un tutorial html (limbaj ce sta la baza creerii unui site), de asemenea si un tutorial pentru cei care vor un server pe propriul calculator.
Pentru a avea mai rapid acces la unele programe foarte des folosite, am creat o pagina cu link-uri de download directe la site-urile officiale la sectiunea `Programe`.
Pentru cei care dau atestatul in limbajul pascal am postat subiectele si rezolvarile atestatului din 2007
Proiect in testare: director web (directorul ajuta la promovarea unui site-urilor care au link-uri in el) cu link-uri SEO-friendly.
Tutoriale care vor aparea curand: tutorial instalare php mysql, tutorial css, tutorial de implementare css in html si php in html, tutorial de creare cont la outlook express, tutorial .htaccess .

Pentru cei care vor tutoriale html, manuale despre html, carti gratis in format electronic in limba engleza sau orice alt tip de limbaj (css, php, asp, c, c++, etc.) contactati-ma.

Rate this post

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *